Jeg hjælper nybagte mødre med at forynge deres kroppe og tilbageerobre styrke og overskud

Via online coaching kan kost og træning tilpasses den enkelte mors travle kalender.

VægttabsNinja.dk tager dig og din kostvejledning til et helt nyt niveau.
Et niveau, hvor du lærer nye ting om dig selv, bruger dine styrker, udvikler nye redskaber og integrerer disse i din hverdag som det mest naturlige i verden.

Det fører mange glæder med sig at være gravid. Det er dog de færreste kvinder, der finder glæde ved den berygtede baby-vægt. Desværre kan det være nemmere sagt end gjort at finde tid og overskud til at tænke vægttab efter graviditeten, hvor en ny hverdag og nye rutiner trænger sig på med ankomsten af en lille ny.

Men hvem siger, at du skal gå på kompromis med dine og dit barns rutiner for at finde tid til at træne?
Med VægttabsNinjas personlige trænings- og kostprogram kan du opnå et varigt vægttab efter graviditeten – uden at det går ud over dine vaner og den vigtige kvalitetstid med din nyfødte.

Asset 4

Med ankomsten af en lille ny, ændres de daglige rutiner fra den ene dag til den anden.

Lær at tage kontrollen over din nye hverdag. Lær nye sider af dig selv at kende, og lær hvilke mekanismer, der driver dig, så du kan udnytte dine personlige styrker til at strukturere din nye hverdag og være den Supermor (og Ninja), som du allerde er!

Asset 8

Et forløb hos VægttabsNinja.dk tillader dig at udvikle dig  i forhold til dine personlige styrker i dit tempo.

Din nye hverdag kræver, at du arbejder med dig selv i et tempo, hvor du selv kan nå at følge med og samtidig opøver den fleksibilitet, der kræves, når baby har brug for sin Super-Ninja-Mor.

Asset 6

Byg den ene succesoplevelse efter den anden og udvikl dit potentiale. Succesoplevelser, som styrker og motiverer dig!

Succesoplevelser, som giver dig lyst til at fortsætte, indtil du når din destination, ét lille skridt ad gangen.

Asset 14

Glem alt om kalorietælling. Nyd at arbejde med nye, sunde vaner med udgangspunkt i din hverdag.

Nyd at arbejde med dig selv og dine personlige præferencer.

Nyd kunne spise godt og sundt efter simple principper, nu hvor omstændighederne måske ikke længere tillader så meget tid i køkkenet.

Asset 2

Spar tid. Dit online forløb tillader dig at arbejde med dine opgaver, når det passer dig og din baby.

Lær at kombinere en hektisk hverdag med ny sunde principper, som du kan tage med dig og bruge, uanset hvilken situation, du befinder dig i.

Undgå stress, og nyd at bruge tid sammen med din baby, samtidig med, at du når dine personlige mål.

Asset 18

Arbejd med mig, Thomas Bentsen, din personlige coach, sparringspartner og støtte hele vejen igennem dit forløb.

Din udvikling i dit online forløb er hele vejen igennem 100% personligt og med dig i fokus!

Vægttab efter graviditet – med fokus på dine styrker

VægttabsNinja.dk er grundlagt af mig, Thomas Bentsen. Jeg er personlig coach og hjælper blandt andet nybagte mødre med at forynge deres kroppe, tilbageerobre deres styrke og overskud og opnå permanent vægttab efter deres graviditet.

Træning og kostvejledning er baseret på et unikt tilpasset online coaching-forløb, der tager udgangspunkt i dine personlige styrker og behov. Via online coaching kan kost og træning tilpasses den enkelte mors travle kalender, og derfor behøver du ikke at bruge tid og overflødige penge i fitnesscenteret. Og det hele foregår i dit tempo – når det passer dig, og hvor det passer dig.

”Jeg begyndte hos Thomas efter en noget besværlig graviditet, et kejsersnit, og en stor vægtøgning, og jeg skulle starte helt fra bunden med genoptræning. Mit ønske var et vægttab, men det blev til meget mere end det. Thomas lærte mig at det er de gode vaner det handler om, og ikke en kostplan eller et træningsprogram som man alligevel ikke kan følge. Alt er professionelt, og man bliver på intet tidspunkt overladt til sig selv. Han tager tingene i det tempo man kan overskue, og tilrettelægger forløbet efter ens dagligdag, så man altid får succesoplevelser.

Jeg vil anbefale sådan et forløb til alle der ønsker at gøre noget godt for sig selv.”

Anna N.

Undervejs vil jeg være din personlige sparringspartner og coach, der hjælper dig med at finde dine indre styrker, og som sikrer, at du opnår et målrettet og effektivt vægttab efter din graviditet. VægttabsNinja.dk tager dig og din kostvejledning til et helt nyt niveau. Et niveau, hvor du lærer nye ting om dig selv, bruger dine styrker og ressourcer, udvikler nye redskaber og integrerer disse i din hverdag som det mest naturlige i verden.

Kostvejledning

Gruer du ved tanken om at skulle bruge dyrebar tid på at veje og kalorietælle din mad? Tid, som kunne være brugt som kvalitetstid med dit barn?

Det er fuldt forståeligt! Vi er mennesker! Vi spiser ikke kalorier – vi spiser mad. God kost er mad, der hjælper dig til at nå dit vægttab.

God kost indeholder de ting, du og din baby har brug for ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv. Og vigtigst af alt: God kost tillader dig fortsat at nyde dine favoritspiser uden at give dig dårlig samvittighed.

God kost er individuel! God kost styrker krop og sind og giver ikke anledning til stress og dårlig samvittighed. Netop dét udgør omdrejningspunktet for tilgangen til din personlige kostvejledning hos VægttabsNinja.dk.

Tilmeld dig i dag, og få en god start på dit vægttab efter graviditeten

Ønsker du også et varigt vægttab efter din graviditet, så skriv en mail til mig. Sammen tilrettelægger vi dit unikke kost- og træningsprogram, der skridt for skridt og ét delmål ad gangen hjælper dig på vej til et permanent vægttab, personlig udvikling og nye, gode vaner.

Jeg sammensætter et personligt program, der tager hensyn til dine mål og behov, og træningen kan foregår lige præcis der, hvor det passer dig og dit barn – hjemme i stuen, ude i haven eller hvor du ellers befinder dig i din hverdag. Og jeg tilbyder selvfølgelig professionel vejledning og feedback undervejs.

Hvad vi ikke gør

 • Total kost make-over
 • Rigide kostplaner
 • Stramme fødevarerestriktioner
 • Minutiøs kalorietælling og registrering
 • Krav om x antal måltider om dagen

Fysisk aktivitet og træning

Personlig træning er helt automatisk en del af dit vægttabsforløb. Dit træningsprogram bygger vi op efter følgende principper:

 • Indlæring af gode og sunde bevægemønstre
 • Introduktion af én ny øvelse om ugen
 • Træningen skal du kunne udføre enten hjemme hos dig selv eller udenfor

Dette betyder for dig:

 • at dit træningsprogram udvikler sig naturligt over tid
 • at du med simple midler udvikler din styrke og booster dit vægttab
 • at du ikke har yderligere udgifter til fitnesscenter
 • at du sparer adskillelige timers personlig træning
 • at du kan lave træningen, præcis når det passer ind i dine daglige rutiner uden at skulle stå i kø til udstyret

Det online forløb

Men hvordan afvikles så forløbet?

Asset 22
Tilmelding:

Når det passer dig! Der kan forekomme perioder med venteliste pga. stort tilmeldingstal. Skriv en mail til mig, hvis du gerne vil i gang nu, og jeg vender tilbage til dig med svar, om der er plads i kalenderen, så også DU kan nå dine mål!

Asset 24
Opgaver:

Hos Vægttabsninja.dk følger du ekspertmodellen “A Warrior’s Journey”. Et system som jeg har udviklet på baggrund af mine uddannelser, erfaringer i arbejdet med andre mennesker og afprøvede metoder.

Modellen bygger på en trinvis udvikling, som indeholder opgaver, der følger de samme rammer, men som vil løses meget individuelt, alt efter hvem du er, og hvordan din hverdag ser ud.

Asset 14
Kostvejledning:

Med udgangspunkt i dine personlige vaner og rutiner, arbejder vi løbende med de vaneændringer, som sikrer dit varige vægttab.

Din kostvejledning foregår i tæt kontakt med mig som din personlige kostvejleder, enten via Skype eller telefon.

Så vi sikrer os, at du foretager de rigtige ændringer i det rette tempo.

Hertil er du berettiget til at sende mig en mail om ugen, hvor vi har mulighed for at følge op og give din udvikling et ekstra skub, inden vi ses igen til næste vejledning.

Asset 12
Træning:

Al træning bygges gradvist op som hjemmetræning. Undgå kontingentet, rejsetiden og køen i fitnesscenteret.

Træn derhjemme og nå dine mål i vante, trygge rammer.

Du får dit eget træningsprogram, og øvelsesvejledning sker via en struktureret videoinstruktion i flere niveauer.

Asset 10
Logs:

Du lærer undervejs, hvordan du selv kan vurdere din fremgang i tal og billeder. Hele konceptet tager udgangspunkt i, at du gradvist bliver mere og mere selvstændig. Her er logs, dagbøger og registrering af din progression af vigtig betydning.

Asset 18
Professionel sparring:

Du får hele vejen igennem dit forløb professionel feedback, sparring og vejledning med mig, Thomas Bentsen, uddannet diplomtræner i styrketræning, certificeret kostcoach og stifter af ‘VægttabsNinja.dk’ samt ‘Aalborg Personlig Træning’

Asset 16
Tidsperspektiv:

Det er uomtvisteligt, at varige ændringer i vores mest fundamentale livsvilkår tager tid. Regn derfor med af afsætte mellem 6-12 måneder, hvor du vil lære at udnytte dine styrker og lære nye sider af dig selv at kende.

Dette år vil til gengæld blive et af de bedste år i dit liv. Et år baseret på masser af små succes’er og sejre, som uge for uge og måned for måned integrerer sig som nye, naturlige vaner. De vaner, der skal sikre dit sidste og ultimative vægttab i dette liv.
Du forlænger dit forløb en måned ad gangen. På den måde er du selv styrende på, hvornår du ønsker at stå på egne ben.

Asset 20
Vejledning:

Vejledning kan foregå både online via Skype eller telefon, eller du har mulighed for fremmøde i Aalborg.

Du bestemmer selv, hvor mange antal vejledninger, du ønsker om måneden og kan frit justere måned for måned i forhold til dine behov.

Målet er naturligvis, at du lærer selv at stå på egne ben ved forløbets afslutning.

Priser

Et forløb varer typisk 6-12 måneder og handler om indlæring af nye vaner, hvilket er den eneste måde, hvorpå du vil opnå et varigt og naturligt resultat uden stress i hverdagen og med masser af små succes’er.

Modsat det typiske quick fix, som kun holder kortvarigt, skal du således regne med at afsætte et halvt til et helt år for at have tid til at indlære de vaner, der skal sikre dit vedvarende vægttab.

Med min egen opdragelse og entusiasme inden for forskellige asiatiske kampsportsstilarter, ligger tankemønstre og progressionssystemer afledt herfra mig nært.

Dette har jeg ladet mig inspirere af i opbygningen af hele konceptet omkring VægttabsNinja.dk og min ekspertmodel “A Warrior’s Journey”.

Kampsporten er kendt for sit gradueringssystem i form af bæltefarver. Hvidt bælte bæres af nybegynderen. Det grønne bælte symboliserer overgangen til den lettere øvede. Lilla bælte tildeles udøveren ved overgangen til højt niveau, mens Sort bælte bæres af instruktøren på ekspertniveau.

Efterhånden som du kommer igennem A Warrior’s Journey programmet, vil du opøve færdigheder inden for motivation, mindset, kost og træning. Undervejs vil du kunne følge din progression via tildeling af nye bæltefarver.

Endestationen er det sorte bælte. Det sorte bælte i indsigt og mestring af dit eget liv. Det sorte bælte i dit eget vægttab.

Første måned: 3 vejledninger á en time: 2675 kr. inkl opstartsgebyr

Herfra vælger du selv -måned for måned-hvor mange vejledninger, du har brug for, indtil du er klar til at stå på egne ben.

3 vejledninger om måneden á 45 minutter + 4 mail opdateringer: 2100 kr.
2 vejledninger om måneden á 45 minutter + 4 mail opdateringer: 1550 kr.
1 vejledning om måneden á 45 minutter + 4 mail opdateringer: 875 kr.

Det bliver en spændende rejse, hvor du vil lære nye sider af dig selv at kende. Du vil finde ud af, at du rummer mange flere styrker og kompetencer, end du var klar over.

Glæd dig! Det gør jeg!