Jeg hjælper kvinder i 20’erne-40’erne med at finde selvtilliden til at opnå varigt vægttab uden yo-yo diæter

Opbyg din permanente idealkrop i hjemmets trygge rammer, uden at skulle sætte fod i et fitnesscenter

VægttabsNinja.dk tager dig og din kostvejledning til et helt nyt niveau.
Et niveau, hvor du lærer nye ting om dig selv, bruger dine styrker, udvikler nye redskaber og integrerer disse i din hverdag som det mest naturlige i verden.


Har du kastet dig forgæves over et utal af strikse men fejlslagne slankekure? Tæller du udførligt hver kalorie, du spiser, i kampen mod kiloene? Og har du opgivet håbet?

Det er helt forståeligt. For det skal ikke være en sur pligt at spise. Mad skal være en glæde, og at du ønsker at tabe sig, skal ikke være ensbetydende med, at du helt skal undgå dine livretter. Desuden er vi mennesker vidt forskellige, og derfor findes der heller ikke en magisk slankekur, der passer alle. God kost er et individuelt begreb.

Derfor arbejder vægttabsforløb hos VægttabsNinja.dk altid med det enkelte individ. Og i stedet for at fokusere på restriktive kostplaner arbejder vi med dine personlige styrker og det, der motiverer og inspirerer dig. Dermed kan du tabe dig uden slankekure og demotiverende og uinspirerende kostplaner.

Asset 4

Lær at tage kontrollen over dit liv. Gængse slankekure dikterer ofte regler, som skal overholdes til punkt og prikke. Regler, som ikke tager hensyn til dit liv og din hverdag og som bærer den direkte skyld for, at eventuelle resultater kun holder kortvarigt.

Lær hvilke mekanismer, der driver dig, så du kan udnytte dine personlige styrker til at strukturere din nye hverdag og nå dine mål og drømme.

Asset 8

Et forløb hos VægttabsNinja.dk tillader dig at udvikle dig  i forhold til dine personlige styrker i dit tempo.

Lær at arbejde med små delmål, indtil du når til destinationen for din rejse, som den SuperNinja, du er!

Asset 6

Få den ene succesoplevelse efter den anden og udvikl dit potentiale. Succesoplevelser, som styrker og motiverer dig!

Succesoplevelser, som giver dig lyst til at fortsætte, indtil du når din destination, ét lille skridt ad gangen.

Asset 14

Aldrig mere kalorietælling! Effektivt og varig vægttab handler ikke om tørre tal, men om de fødevarer og retter, du godt kan lide at spise.

Vejen til succes handler om at beskæftige sig med det, du godt kan lide. Dette gælder også den mad, du spiser.

Undervejs i dit forløb udvikler du redskaber til, hvordan du i håndterer bryllupper, konfirmationer, familiesammenkomster – og ikke mindst hverdagen.

Asset 2

Med dit online forløb kan du arbejde med tingene, feedback’e til mig og motionere og træne, når det passer dig.

En del af forløbet består i, at du finder dine egne personlige rutiner. Dit online forløb giver dig rammerne til at strukturere din egen tid for det bedst mulige resultat.

Asset 18

Arbejd med mig, Thomas Bentsen, din personlige coach, sparringspartner og støtte hele vejen igennem dit forløb.

Din udvikling i dit online forløb er hele vejen igennem 100% personligt og med dig i fokus!

Tab dig uden slankekur – og på dine præmisser

Kan du tabe dig uden slankekur? Ja, det er min klare opfattelse. For fokus på sund kost skal ikke udelukkende handle om at tælle proteiner, kulhydrater og kalorier – men derimod om at sammensætte inspirerende kostplaner med udgangspunkt i det enkelte behov.

“Jeg har netop afsluttet mit forløb ved Thomas, og jeg er meget tilfreds. Han har lært mig at vægten ikke er den eneste måde at måle på, og at man sagtens kan tabe sig, uden at man skal lave om på hele sin hverdag. Tak for at vise mig vejen!”.

Sanne Maria Hostrup Hansen

Mit navn er Thomas Bentsen, og jeg er manden bag VægttabsNinja.dk – et skræddersyet online kost- og træningsprogram. Jeg har blandt andet en baggrund som certificeret kostvejleder og har i det hele taget en mission om at hjælpe andre mennesker til øget velvære og selvværd.

Jeg hjælper kvinder i 20’erne-40’erne med at finde selvtilliden til at opnå varigt vægttab uden yo-yo diæter gennem programmer baseret på bevidsthed og indsigt, der hjælper lige præcis dig med at tabe dig – uden strenge slankekure og pligtbesøg i fitnesscenteret.

Kostvejledning

Du har sikkert allerede prøvet at skulle veje alle dine måltider, skrive dine kalorier i en tabel, undgå kulhydrater, følge en forudbestemt kostplan til punkt og prikke eller spise 6 gange om dagen i fastlagte intervaller på fastlagte tidspunkter.

Måske har du også tabt dig med en eller flere af disse metoder. Er dette tilfældet: Tillykke! Godt for dig!

Er du til gengæld også en af de mange, der efterfølgende har oplevet, at kiloene finder deres vej tilbage efter noget tid – og måske endda har taget deres venner med?

Så er det tid til at spørge dig selv: Hvordan hænger det sammen? Var det en udsøgt fornøjelse at skulle spise efter nøje fastlagte rammer? Rammer, som var fastlagt af andre end dig selv? Var det prime kvalitetstid at sidde og taste tal ind i dit kalorieregnskab dag ud og dag ind?

Hvorfor virker det ikke i længden bare at gøre, som man får besked på af eksperten?

Vi er mennesker! Vi spiser ikke kalorier – vi spiser mad, og vi spiser mad, vi kan lide.

God kost er mad, der hjælper dig til at nå dit vægttab. God kost indeholder de ting, du har brug for ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv. Og vigtigst af alt: God kost tillader dig fortsat at nyde dine favoritspiser uden at give dig dårlig samvittighed.

God kost er individuel! God kost styrker krop og sind og giver ikke anledning til stress og dårlig samvittighed.

Netop dét udgør omdrejningspunktet for tilgangen til din personlige kostvejledning hos VægttabsNinja.dk.

Kost og træning skal passe til din hverdag – ikke omvendt

Slankekure og træningsprogrammer tager sjældent hensyn til den enkeltes hverdag. Derfor giver mange hurtigt op på deres vægttab.
Hos VægttabsNinja.dk arbejder vi dog ikke med universelle kostplaner. Derimod tager vi udgangspunkt i dig og dine rutiner og sammensætter dit unikke kost- og træningsforløb. Og jeg står klar til at vejlede og motivere dig gennem hele forløbet.

Opbyg din permanente idealkrop i hjemmets trygge rammer uden at skulle sætte fod i et fitnesscenter. VægttabsNinja.dk tager dig og din kostvejledning til et helt nyt niveau. Et niveau, hvor du lærer nye ting om dig selv, bruger dine styrker, udvikler nye redskaber og integrerer disse i din hverdag som det mest naturlige i verden.

Tilmeld dig i dag, og tab dig uden slankekure og trivielle træningsprogrammer.

Hvad vi ikke gør

 • Total kost make-over
 • Rigide kostplaner
 • Stramme fødevarerestriktioner
 • Minutiøs kalorietælling og registrering
 • Krav om x antal måltider om dagen

Fysisk aktivitet og træning

Personlig træning er helt automatisk en del af dit vægttabsforløb. Dit træningsprogram bygger vi op efter følgende principper:

 • Indlæring af gode og sunde bevægemønstre
 • Introduktion af én ny øvelse om ugen
 • Træningen skal du kunne udføre enten hjemme hos dig selv eller udenfor

Dette betyder for dig:

 • at dit træningsprogram udvikler sig naturligt over tid
 • at du med simple midler udvikler din styrke og booster dit vægttab
 • at du ikke har yderligere udgifter til fitnesscenter
 • at du sparer adskillelige timers personlig træning
 • at du kan lave træningen, præcis når det passer ind i dine daglige rutiner uden at skulle stå i kø til udstyret

Det online forløb

Men hvordan afvikles så forløbet?

Asset 22
Tilmelding:

Når det passer dig! Der kan forekomme perioder med venteliste pga. stort tilmeldingstal. Skriv en mail til mig, hvis du gerne vil i gang nu, og jeg vender tilbage til dig med svar, om der er plads i kalenderen, så også DU kan nå dine mål!

Asset 24
Opgaver:

Hos Vægttabsninja.dk følger du ekspertmodellen “A Warrior’s Journey”. Et system som jeg har udviklet på baggrund af mine uddannelser, erfaringer i arbejdet med andre mennesker og afprøvede metoder.

Modellen bygger på en trinvis udvikling, som indeholder opgaver, der følger de samme rammer, men som vil løses meget individuelt, alt efter hvem du er, og hvordan din hverdag ser ud.

Asset 14
Kostvejledning:

Med udgangspunkt i dine personlige vaner og rutiner, arbejder vi løbende med de vaneændringer, som sikrer dit varige vægttab.

Din kostvejledning foregår i tæt kontakt med mig som din personlige kostvejleder, enten via Skype eller telefon.

Så vi sikrer os, at du foretager de rigtige ændringer i det rette tempo.

Hertil er du berettiget til at sende mig en mail om ugen, hvor vi har mulighed for at følge op og give din udvikling et ekstra skub, inden vi ses igen til næste vejledning.

Asset 12
Træning:

Al træning bygges gradvist op som hjemmetræning. Undgå kontingentet, rejsetiden og køen i fitnesscenteret.

Træn derhjemme og nå dine mål i vante, trygge rammer.

Du får dit eget træningsprogram, og øvelsesvejledning sker via en struktureret videoinstruktion i flere niveauer.

Asset 10
Delmål:

Du lærer undervejs, hvordan du selv kan vurdere din fremgang og sætte delmål i tal og billeder. Hele konceptet tager udgangspunkt i, at du gradvist bliver mere og mere selvstændig.

Her er det at kunne sætte delmål  af vigtig betydning for din udvikling.

Asset 18
Professionel sparring:

Du får hele vejen igennem dit forløb professionel feedback, sparring og vejledning med mig, Thomas Bentsen, uddannet diplomtræner i styrketræning, certificeret kostcoach og stifter af ‘VægttabsNinja.dk’ samt ‘Aalborg Personlig Træning’.

Asset 16
Tidsperspektiv:

Det er uomtvisteligt, at varige ændringer i vores mest fundamentale livsvilkår tager tid. Regn derfor med af afsætte mellem 6-12 måneder, hvor du vil lære at udnytte dine styrker og lære nye sider af dig selv at kende.

Dette år vil til gengæld blive et af de bedste år i dit liv. Et år baseret på masser af små succes’er og sejre, som uge for uge og måned for måned integrerer sig som nye, naturlige vaner.

De vaner, der skal sikre dit sidste og ultimative vægttab i dette liv.

Du forlænger dit forløb en måned ad gangen. På den måde er du selv styrende på, hvornår du ønsker at stå på egne ben.

Asset 20
Vejledning:

Vejledning kan foregå både online via Skype eller telefon, eller du har mulighed for fremmøde i Aalborg.

Du bestemmer selv, hvor mange antal vejledninger, du ønsker om måneden og kan frit justere måned for måned i forhold til dine behov.

Målet er naturligvis, at du lærer selv at stå på egne ben ved forløbets afslutning.

Priser

Et forløb varer typisk 6-12 måneder og handler om indlæring af nye vaner, hvilket er den eneste måde, hvorpå du vil opnå et varigt og naturligt resultat uden stress i hverdagen og med masser af små succes’er.

Modsat det typiske quick fix, som kun holder kortvarigt, skal du således regne med at afsætte et halvt til et helt år for at have tid til at indlære de vaner, der skal sikre dit vedvarende vægttab.

Med min egen opdragelse og entusiasme inden for forskellige asiatiske kampsportsstilarter, ligger tankemønstre og progressionssystemer afledt herfra mig nært.

Dette har jeg ladet mig inspirere af i opbygningen af hele konceptet omkring VægttabsNinja.dk og min ekspertmodel “A Warrior’s Journey”.

Kampsporten er kendt for sit gradueringssystem i form af bæltefarver. Hvidt bælte bæres af nybegynderen. Det grønne bælte symboliserer overgangen til den lettere øvede. Lilla bælte tildeles udøveren ved overgangen til højt niveau, mens Sort bælte bæres af instruktøren på ekspertniveau.

Efterhånden som du kommer igennem A Warrior’s Journey programmet, vil du opøve færdigheder inden for motivation, mindset, kost og træning. Undervejs vil du kunne følge din progression via tildeling af nye bæltefarver.

Endestationen er det sorte bælte. Det sorte bælte i indsigt og mestring af dit eget liv. Det sorte bælte i dit eget vægttab.

Første måned: 3 vejledninger á en time: 2675 kr. inkl opstartsgebyr

Herfra vælger du selv -måned for måned-hvor mange vejledninger, du har brug for, indtil du er klar til at stå på egne ben.

3 vejledninger om måneden á 45 minutter + 4 mail opdateringer: 2100 kr.
2 vejledninger om måneden á 45 minutter + 4 mail opdateringer: 1550 kr.
1 vejledning om måneden á 45 minutter + 4 mail opdateringer: 875 kr.

Det bliver en spændende rejse, hvor du vil lære nye sider af dig selv at kende. Du vil finde ud af, at du rummer mange flere styrker og kompetencer, end du var klar over.

Glæd dig! Det gør jeg!