Jeg hjælper fyre i 30’erne-40’erne med at se godt ud i et par shorts og en t-shirt

Onlineforløb er fleksibelt, så man sagtens kan kombinere en travl karriere og familieliv med en fladere mave, markerede arme og et trimmet bryst

Vægttabsninja.dk tager dig og din kostvejledning til et helt nyt niveau.
Et niveau, hvor du lærer nye ting om dig selv, bruger dine styrker, udvikler nye redskaber og integrerer disse i din hverdag som det mest naturlige i verden.

 

Det kan virke umuligt at finde tid og overskud til at træne, når hovedet er fyldt med realkreditlån, karriere og børn, der skal hentes fra skole eller institution. Men det er ikke ensbetydende med, at du skal affinde dig med “farkrop” og kontorarme.

For med VægttabsNinjas ekspertmodel “A Warrior’s Journey” kan du genvinde din markerede fysik fra dine yngre dage – uden at du behøver at gå på kompromis med din tid og dine hverdagsrutiner. Sådan får du altså både flad mave og tid til alle de andre vigtige ting i dit liv.

Asset 4

Karriere, familie og gamle vaner og rutiner kan gøre det svært at overskue projekter som fx vægttab. Lær at tage kontrollen over din hverdag.

Lær nye sider af dig selv at kende, og lær hvilke mekanismer, der driver dig, så du kan udnytte dine personlige styrker til at strukturere din nye hverdag og nå dine mål og drømme.

Asset 8

Grunden, til at vi mænd kan have svært ved at komme i mål med vores store projekter, er, at vores ego kommer i vejen.

Vi tror, vi kan (og skal) klare det hele på den halve tid OG samtidig balancere vores i forvejen eksisterende hverdag.

Lær i stedet at arbejde med små delmål, indtil du når til destinationen for din rejse, som den SuperNinja, du er!

Asset 6

Få den ene succesoplevelse efter den anden og udvikl dit potentiale. Succesoplevelser, som styrker og motiverer dig!

Succesoplevelser, som giver dig lyst til at fortsætte, indtil du når din destination, ét lille skridt ad gangen.

Asset 14

Glem alt om kalorietælling. Nyd at arbejde med nye, sunde vaner med udgangspunkt i din hverdag. Nyd at arbejde med dig selv og dine personlige præferencer.

Der skal være plads til en burger og en øl med gutterne i ny og næ. Få redskaberne til at kunne navigere i kostjunglen – simpelt og effektivt.

Asset 2

Spar tid. Dit online forløb tillader dig at arbejde med dine opgaver, når det passer dig.

Lær at kombinere en travl hverdag med nye sunde principper, som du kan tage med dig og bruge, uanset om du er på farten, har lange arbejdsdage, mange forretningsfrokoster eller er på ferie med familien.

Asset 18

Arbejd med mig, Thomas Bentsen, din personlige coach, sparringspartner og støtte hele vejen igennem dit forløb.

Din udvikling i dit online forløb er hele vejen igennem 100% personligt og med dig i fokus!

Sådan får du en flad mave

VægttabsNinja.dk er grundlagt af mig, Thomas Bentsen – en dedikeret sportsudøver med en tro på, at alle kan nå deres personlige mål. Det er ligeledes min mission at hjælpe andre mennesker til vægttab, bedre præstationer, øget muskelmasse og ikke mindst en bedre livskvalitet.

Jeg hjælper blandt andet fyre i 30’erne og 40’erne med at se godt ud i et par shorts og en t-shirt. Dog altid med knivskarpt fokus på dig og dine behov. For vi er alle forskellige, og det, der motiverer den ene, kan virke hæmmende på den anden.

Jeg stødte ind i Thomas på nettet, da jeg stod og manglede hjælp til at ændre mit vægttabsmønster, der konstant kørte op og ned for over en længere periode bare at stige. Efter få konsultationer kan jeg nu sige, at det gamle mønster er brudt, og vægten såvel som målene reduceres nu støt og roligt hele tiden, imens jeg tydeligt ser at muskelmasse bygges på.

Jeg er Thomas Bentsen dybt taknemmelig for at have fundet koden til min krop, og han har min allervarmeste anbefaling”.

Søren Stig

Kostvejledning

Sukker du opgivende ved tanken om at skulle veje og kalorietælle din mad?

Det er fuldt forståeligt! Vi er mænd! Vi spiser ikke kalorier – vi spiser mad. God kost er mad, der hjælper dig til at nå dit vægttab.

God kost indeholder de ting, du har brug for ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv. Og vigtigst af alt: God kost tillader dig fortsat at nyde dine favoritspiser uden at give dig dårlig samvittighed.

God kost er individuel! God kost styrker krop og sind og giver ikke anledning til stress og dårlig samvittighed. Netop dét udgør omdrejningspunktet for tilgangen til din personlige kostvejledning hos VægttabsNinja.dk.

Træn og spis dig til en flad mave med – find dit personlige drive

“Sådan får du en flad mave” – en overskrift du sikkert er stødt på utallige gange med links til diverse programmer, der lover guld og grønne skove. Du er måske også stødt på et hav af strikse kostprogrammer, der med løftede pegefingre prædiker total afholdenhed fra overflødige kalorier.

Problemet med mange af programmerne er dog, at de ikke tager hensyn til den enkeltes dagligdags rutiner. Desuden er det langt de færreste, der kan ændre livsstil fra den ene dag til den anden, og mange mister hurtigt modet.

I mit program ”A Warrior’s Journey” arbejder vi derfor med at opnå gradvise ændringer i dit liv og dine vaner. Et skridt og et delmål ad gangen – og det giver varige resultater. Forløbene foregår online, og når det passer dig.

Onlineforløb er fleksible, så du kan sagtens kombinere en travl karriere og familieliv med en fladere mave, markerede arme og et trimmet bryst.

VægttabsNinja.dk tager dig og din kostvejledning til et helt nyt niveau. Et niveau, hvor du lærer nye ting om dig selv, bruger dine styrker, udvikler nye redskaber og integrerer disse i din hverdag som det mest naturlige i verden. Sådan får du altså en flad mave og brede skuldre med dit helt eget personlige program.

Tilmeld dig i dag, og lad os sparre og skabe positiv og permanent udvikling sammen.

Hvad vi ikke gør

 • Total kost make-over
 • Rigide kostplaner
 • Stramme fødevarerestriktioner
 • Minutiøs kalorietælling og registrering
 • Krav om x antal måltider om dagen

Fysisk aktivitet og træning

Personlig træning er helt automatisk en del af dit vægttabsforløb. Dit træningsprogram bygger vi op efter følgende principper:

 • Indlæring af gode og sunde bevægemønstre
 • Introduktion af én ny øvelse om ugen
 • Træningen skal du kunne udføre enten hjemme hos dig selv eller udenfor

Dette betyder for dig:

 • at dit træningsprogram udvikler sig naturligt over tid
 • at du med simple midler udvikler din styrke og booster dit vægttab
 • at du ikke har yderligere udgifter til fitnesscenter
 • at du sparer adskillelige timers personlig træning
 • at du kan lave træningen, præcis når det passer ind i dine daglige rutiner uden at skulle stå i kø til udstyret

Det online forløb

Men hvordan afvikles så forløbet?

Asset 22
Tilmelding:

Når det passer dig! Der kan forekomme perioder med venteliste pga. stort tilmeldingstal. Skriv en mail til mig, hvis du gerne vil i gang nu, og jeg vender tilbage til dig med svar, om der er plads i kalenderen, så også DU kan nå dine mål!

Asset 24
Opgaver:

Hos Vægttabsninja.dk følger du ekspertmodellen “A Warrior’s Journey”. Et system som jeg har udviklet på baggrund af mine uddannelser, erfaringer i arbejdet med andre mennesker og afprøvede metoder.

Modellen bygger på en trinvis udvikling, som indeholder opgaver, der følger de samme rammer, men som vil løses meget individuelt, alt efter hvem du er, og hvordan din hverdag ser ud.

Asset 14
Kostvejledning:

Med udgangspunkt i dine personlige vaner og rutiner, arbejder vi løbende med de vaneændringer, som sikrer dit varige vægttab.

Din kostvejledning foregår i tæt kontakt med mig som din personlige kostvejleder, enten via Skype eller telefon.

Så vi sikrer os, at du foretager de rigtige ændringer i det rette tempo.

Hertil er du berettiget til at sende mig en mail om ugen, hvor vi har mulighed for at følge op og give din udvikling et ekstra skub, inden vi ses igen til næste vejledning.

Asset 12
Træning:

Al træning bygges gradvist op som hjemmetræning. Undgå kontingentet, rejsetiden og køen i fitnesscenteret.

Træn derhjemme og nå dine mål i vante, trygge rammer.

Du får dit eget træningsprogram, og øvelsesvejledning sker via en struktureret videoinstruktion i flere niveauer.

Asset 10
Logs:

Du lærer undervejs, hvordan du selv kan vurdere din fremgang i tal og billeder. Hele konceptet tager udgangspunkt i, at du gradvist bliver mere og mere selvstændig. Her er logs, dagbøger og registrering af din progression af vigtig betydning.

Asset 18
Professionel sparring:

Du får hele vejen igennem dit forløb professionel feedback, sparring og vejledning med mig, Thomas Bentsen, uddannet diplomtræner i styrketræning, certificeret kostcoach og stifter af ‘VægttabsNinja.dk’ samt ‘Aalborg Personlig Træning’

Asset 16
Tidsperspektiv:

Det er uomtvisteligt, at varige ændringer i vores mest fundamentale livsvilkår tager tid. Regn derfor med af afsætte mellem 6-12 måneder, hvor du vil lære at udnytte dine styrker og lære nye sider af dig selv at kende.

Dette år vil til gengæld blive et af de bedste år i dit liv. Et år baseret på masser af små succes’er og sejre, som uge for uge og måned for måned integrerer sig som nye, naturlige vaner. De vaner, der skal sikre dit sidste og ultimative vægttab i dette liv.
Du forlænger dit forløb en måned ad gangen. På den måde er du selv styrende på, hvornår du ønsker at stå på egne ben.

Asset 20
Vejledning:

Vejledning kan foregå både online via Skype eller telefon, eller du har mulighed for fremmøde i Aalborg.

Du bestemmer selv, hvor mange antal vejledninger, du ønsker om måneden og kan frit justere måned for måned i forhold til dine behov.

Målet er naturligvis, at du lærer selv at stå på egne ben ved forløbets afslutning.

Priser

Et forløb varer typisk 6-12 måneder og handler om indlæring af nye vaner, hvilket er den eneste måde, hvorpå du vil opnå et varigt og naturligt resultat uden stress i hverdagen og med masser af små succes’er.

Modsat det typiske quick fix, som kun holder kortvarigt, skal du således regne med at afsætte et halvt til et helt år for at have tid til at indlære de vaner, der skal sikre dit vedvarende vægttab.

Med min egen opdragelse og entusiasme inden for forskellige asiatiske kampsportsstilarter, ligger tankemønstre og progressionssystemer afledt herfra mig nært.

Dette har jeg ladet mig inspirere af i opbygningen af hele konceptet omkring VægttabsNinja.dk og min ekspertmodel “A Warrior’s Journey”.

Kampsporten er kendt for sit gradueringssystem i form af bæltefarver. Hvidt bælte bæres af nybegynderen. Det grønne bælte symboliserer overgangen til den lettere øvede. Lilla bælte tildeles udøveren ved overgangen til højt niveau, mens Sort bælte bæres af instruktøren på ekspertniveau.

Efterhånden som du kommer igennem A Warrior’s Journey programmet, vil du opøve færdigheder inden for motivation, mindset, kost og træning. Undervejs vil du kunne følge din progression via tildeling af nye bæltefarver.

Endestationen er det sorte bælte. Det sorte bælte i indsigt og mestring af dit eget liv. Det sorte bælte i dit eget vægttab.

Første måned: 3 vejledninger á en time: 2675 kr. inkl opstartsgebyr

Herfra vælger du selv -måned for måned-hvor mange vejledninger, du har brug for, indtil du er klar til at stå på egne ben.

3 vejledninger om måneden á 45 minutter + 4 mail opdateringer: 2100 kr.
2 vejledninger om måneden á 45 minutter + 4 mail opdateringer: 1550 kr.
1 vejledning om måneden á 45 minutter + 4 mail opdateringer: 875 kr.

Det bliver en spændende rejse, hvor du vil lære nye sider af dig selv at kende. Du vil finde ud af, at du rummer mange flere styrker og kompetencer, end du var klar over.

Glæd dig! Det gør jeg!