Tag kontrollen over dit eget vægttab én gang for alle

6-12 måneders fokuseret kostvejledning tilpasset din hverdag

Det Permanente Vægttab tager dig og din kostvejledning til et helt nyt niveau. Et niveau, hvor du lærer nye ting om dig selv, bruger dine styrker, udvikler nye redskaber og integrerer disse i din hverdag som det mest naturlige i verden.

Asset 4

Tag kontrol over dit eget liv. Lær nye sider af dig selv at kende, og lær hvilke mekanismer, der driver dig, så du kan udnytte dine personlige styrker til at strukturere din egen hverdag og nå dine mål og drømme.

Asset 8

Lær at arbejde med små delmål, ét lille skridt ad gangen, indtil du krydser målstregen. Læg hverdagens stress og jag bag dig, og nyd at arbejde med dig selv i et tempo, som ikke kræver af dig, at du skal vende din hverdag på hovedet.

Asset 6

Tag kontrol over dit eget liv. Lær nye sider af dig selv at kende, og lær hvilke mekanismer, der driver dig, så du kan udnytte dine personlige styrker til at strukturere din egen hverdag og nå dine mål og drømme.

Asset 14

Glem alt om kalorietælling. Nyd at arbejde med nye, sunde vaner med udgangspunkt i din hverdag. Nyd at arbejde med dig selv og dine personlige rutiner. Nyd at få lov til at betragte det du spiser som lækker, nærende mad, og ikke som tørre tal i en tabel.

Asset 2

Tag kontrol over dit eget liv. Lær nye sider af dig selv at kende, og lær hvilke mekanismer, der driver dig, så du kan udnytte dine personlige styrker til at strukturere din egen hverdag og nå dine mål og drømme.

Asset 18

Arbejd med din personlige coach som sparringspartner og støtte hele vejen igennem dit forløb. Dit online forløb er altid 100% personligt.

Næste forløb starter 1. September 2017

Start 8. januar 2018
Seneste tilmelding 28 december 2017.

Vægttab og kostvejledning

Begrebet ’vægttab’ er ikke helt så ensidig en størrelse, som man måske umiddelbart skulle tro.

Mange forbinder vægttab med timevis af slidsomt arbejde på kondicyklen eller i løbeskoene.

Ordet ‘Kostvejledning’ leder ofte tankerne hen på en stram, restriktiv kost baseret på kalorietælling og nøje afmålte råvarer. Denne pinefulde metode virker i langt de fleste tilfælde. Men kun ganske kortvarigt, da metoden netop er: pinefuld. Heldigvis er der andre og langt mere effektive metoder, som tager udgangspunkt i dig som centrum. Metoder, hvor kost og træning må tilpasse sig dit liv og din hverdag – ikke omvendt.

Et projekt, som fx et vægttab, skal være spændende, mens kostvejledning skal være inspirerende og udviklende og give dig lyst til at fortsætte rejsen mod dit mål. For mange restriktioner og løftede pegefingre tjener ikke andre formål end at tvinge os til at smide håndklædet i ringen og søge tilbage til det, vi egentlig var i færd med at bevæge os væk fra. Måske har du allerede prøvet det på din egen krop?

Kostvejledning

Har du tidligere prøvet kostvejledning baseret på kalorietælling? Og hænger det dig langt ud ad halsen?

Det er fuldt forståeligt! Vi er mennesker! Vi spiser ikke kalorier – vi spiser mad. God kost er mad, der hjælper dig til at nå dit vægttab. God kost indeholder de ting, du har brug for ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv. Og vigtigst af alt: God kost tillader dig fortsat at nyde dine favoritspiser uden at give dig dårlig samvittighed.

God kost er individuel! God kost styrker krop og sind og giver ikke anledning til stress og dårlig samvittighed. Netop dét udgør omdrejningspunktet for tilgangen til din personlige kostvejledning hos Det Permanente Vægttab.

Kostvejledning og vægttab uden kaloerietælling

Kostvejledning med henblik på vægttab behøver ikke involvere minutiøs bogføring af de kalorier, der er i vores mad. Begrebet ‘kalorietælling’ bærer et af de største ansvar for, hvorfor en decideret ‘diæt’ i langt de fleste tilfælde ikke bare mislykkes, men giver decideret tilbageslag og efterlader os med flere kilo på kroppen, end da vi startede.

Vægttab ved brug af kalorietælling er ikke blot upræcist. Det er også drænende, tidskrævende og for de flestes vedkommende demotiverende i længden. Kunne du forestille dig at skulle veje alle bestanddele af samtlige dine måltider resten af dit liv? Nej vel? Som med alt andet her i livet, skal vi være motiverede.

Hos Det Permanente Vægttab får du kostvejledning med udgangspunkt i din motivation og dine nuværende kostvaner.

Vægttab ved online kostvejledning - hvordan?

Hvad er kostvejledning hos mig, og hvad er det IKKE?

 • Ingen smarte mirakelprogrammer
 • Ingen Quick Fixes
 • Kun sund fornuft og gennemtestede metoder med DIG i centrum

Lad os starte med at aflive, hvad vi IKKE gør – og så aldrig mere beskæftige os med det, da disse punkter ikke er interessante:

Hvad vi ikke gør

 • Total kost make-over
 • Rigide kostplaner
 • Stramme fødevarerestriktioner
 • Minutiøs kalorietælling og registrering
 • Krav om x antal måltider om dagen

Ovenstående punkter er desværre for langt de fleste den sikre vej til fiasko. Måske har du allerede stiftet bekendtskab med disse metoder?

Men hvad GØR vi så i processen med online kostvejledning? Vi arbejder med vaner. En varig vaneændring kræver, at vi tager små, tålmodige skridt, ét eller to skridt ad gangen.

Min opgave er derfor at tage udgangspunkt i dig, der hvor du er ved forløbets opstart og derfra via dialog og sparring at guide dig til at tage de skridt, der skal tages, for at du oplever de små succes’er, der betyder, at du får lyst til at tage det næste skridt – og det næste – og det næste – og…

Er du blevet indprentet, at fitness “skal være en restriktiv livsstil”? Er du af den opfattelse, at god form og vægttab kræver store daglige ofre? Sådan behøver det slet ikke at være. Med udgangspunkt i din hverdag laver vi gradvist de små justeringer, der skal til for at forankre sig som varige, naturlige vaner og sikre dit varige vægttab.

Sammen afdækker vi dine motivationer, og vi udvikler dine muligheder for fødevarevalg. I kostvejledningen forsøger vi at afdække årsagerne til den kostadfærd, der ligger til grund for din nuværende kropskomposition. Vi er ærlige omkring det, men vi dømmer ikke. Og vigtigt af alt: Så tager vi det hele i dit tempo.

Fysisk aktivitet og træning

Personlig træning er helt automatisk en del af dit vægttabsforløb. Dit træningsprogram bygger vi op efter følgende principper:

 • Indlæring af gode og sunde bevægemønstre
 • Introduktion af én ny øvelse om ugen
 • Træningen skal du kunne udføre enten hjemme hos dig selv eller udenfor

Dette betyder for dig:

 • at dit træningsprogram udvikler sig naturligt over tid
 • at du med simple midler udvikler din styrke og booster dit vægttab
 • at du ikke har yderligere udgifter til fitnesscenter
 • at du sparer adskillelige timers personlig træning
 • at du kan lave træningen, præcis når det passer ind i dine daglige rutiner uden at skulle stå i kø til udstyret

Det online forløb

Men hvordan afvikles så forløbet?

Asset 22
Tilmelding:

Næste forløb til Online kostvejledning hos Det Permanente Vægttab starter 1. september 2017. Tilmelding lukker 23. august 2017 kl. 8.00. Der er et begrænset antal pladser.

Asset 24
Opgaver:

Efter tilmelding modtager du nogle indledende opgaver. Efterhånden som forløbet skrider frem, vil du løbende modtage nye opgaver, som du skal forholde dig til, afprøve, vurdere og give feedback på. Din feedback udgør platformen for, hvilket skridt vi sammen vælger at tage som det næste.

Asset 14
Kostvejledning:

Med udgangspunkt i dine personlige vaner og rutiner, arbejder vi løbende med de vaneændringer, som sikrer dit varige vægttab. Din kostvejledning foregår i tæt kontakt med din personlige kostvejleder, så vi sikrer os, at du foretager de rigtige ændringer i det rette tempo.

Asset 12
Træning:

Al træning bygges gradvist op som hjemmetræning. Undgå køen i fitnesscenteret og træn derhjemme i vante, trygge rammer. 1-2 gange om ugen uploader du en lille filmsekvens af de øvelser, du arbejder med, så vi sikrer os, at du arbejder med den rette teknik.

Asset 10
Logs:

Du lærer undervejs, hvordan du selv kan vurdere din fremgang i tal og billeder. Hele konceptet tager udgangspunkt i, at du gradvist bliver mere og mere selvstændig. Her er logs, dagbøger og registrering af din progression af vigtig betydning.

Asset 18
Professionel sparring:

Du får hele vejen igennem dit forløb professionel sparring med mig, Thomas Bentsen, uddannet diplomtræner i styrketræning og certificeret kostcoach.

Asset 16
Tidsperspektiv:

Det er uomtvisteligt, at varige ændringer i vores mest fundamentale livsvilkår tager tid. Regn derfor med af afsætte mellem 6-12 måneder, hvor du vil lære at udnytte dine styrker og lære nye sider af dig selv at kende.

Dette år vil til gengæld blive et af de bedste år i dit liv. Et år baseret på masser af små succes’er og sejre, som uge for uge og måned for måned integrerer sig som nye, naturlige vaner. De vaner, der skal sikre dit sidste og ultimative vægttab i dette liv.

Alt sammen til en stærkt reduceret pris sammenlignet med mange konventionelle vægttabsforløb.

Asset 20
Personligt fremmøde:

Dit online vægttabsforløb kan stå helt alene! Ønsker du alligevel i tillæg til dit online forløb at mødes personligt, kan du tilkøbe dette, enten som personlige møder eller via Skype. Personlige møder kan bookes for 1-4 gange om måneden.

Hvad adskiller et forløb hos Det Permanente Vægttab fra de fleste andre?

Det Permanente Vægttab er synonym med mig, indehaver Thomas Bentsen . Jeg arbejder efter principperne omkring uddannelse, gennemtestede metoder og sund fornuft.

Jeg tager aktivt og bevidst afstand fra præ-fabrikerede kostplaner og standardiserede udregningsformler. Til gengæld tilrettelægger jeg dit forløb i forhold til dine behov og forudsætninger og i takt med din personlige udvikling.

Hos Det Permanente Vægttab er du ikke bare en klient. Du er et menneske med individuelle forudsætninger, behov, styrker og udfordringer.

Derfor tages alle beslutninger med mig som din personlige coach og vejleder, men med DIN godkendelse og med plads til dine personlige input. Du vil aldrig opleve at få presset noget ned over hovedet, som du ikke føler dig klar til.

123
Daglig påmindelse

Du modtager en daglig påmindelse på din telefon omkring den specifikke opgave eller vane, du arbejder på at indlære. I forbindelse med denne reminder, svarer du enten ’ja’ eller ’nej’ til, om du har udført pågældende vane den pågældende dag. På den måde har du hele tiden en lille hjælper til at huske dig på din daglige opgave, og du tracker samtidig din udførelse af dine daglige opgaver. Denne info bruger vi til at vurdere, hvad næste skridt i processen skal være.

Artikler pr. mail

Du vil dagligt modtage en lille e-mail eller artikel med henblik på, at du lærer om processerne bag forløbet at kende. Du lærer om, hvordan du arbejder med vaner, mindset, kost, ernæring og fysisk træning.

Af og til vil der være en lille opgave tilknyttet, som du enten skal besvare eller blot tænke over.

Træningsprogram

Som en naturlig del af dit forløb, medfølger et træningsprogram som vi gradvist udvikler i forhold til din progression og udvikling

Personlig træningsvejledningOnline 1 gang om ugen

Som en del af dit personlige træningsforløb, vil du 1 gang om ugen blive bedt om at uploade korte videoklip af dig selv, mens du træner. Du vil herefter modtage feedback, råd og vejledning ift. den tekniske udførelse af den enkelte øvelse, samt vejledning til, hvornår det er tid til at tage øvelserne til næste niveau.

Online 2 gange om ugen

Som en del af dit personlige træningsforløb, får du 2 gange om ugen mulighed for at uploade korte videoklip af dig selv, mens du træner. Du vil herefter modtage feedback, råd og vejledning ift. den tekniske udførelse af den enkelte øvelse, samt vejledning til, hvornår det er tid til at tage øvelserne til næste niveau.

Online dagligt

Som en del af dit personlige træningsforløb, får du dagligt mulighed for at uploade korte videoklip af dig selv, mens du træner. Du vil herefter modtage feedback, råd og vejledning ift. den tekniske udførelse af den enkelte øvelse, samt vejledning til, hvornår det er tid til at tage øvelserne til næste niveau.

Real-time kostvejledningVia Skype/Tlf: 1x15 minutter om måneden

1 gang om måneden tager vi en samtale omkring dit forløb, hvor vi evaluerer real-time og adresserer områder omkring kosten, som du synes, du har haft særligt svært ved, så du kommer godt videre i dit forløb.

Via Skype/Tlf: 2x15 min om måneden

Hver anden uge tager vi en samtale omkring dit forløb, hvor vi evaluerer real-time og adresserer områder omkring kosten, som du synes, du har haft særligt svært ved, så du kommer godt videre i dit forløb.

Via Skype/Tlf: 4x15 min om måneden

En gang om ugen tager vi en samtale omkring dit forløb, hvor vi evaluerer real-time og adresserer områder omkring kosten, som du synes, du har haft særligt svært ved, så du kommer godt videre i dit forløb.

Kontakt og feedback1 x ugentlig feedback pr. e-mail1 x ugentlig feedback pr. e-mailFri kontakt og feedback pr. mail alle ugens 7 dage

Priser

6 måneders forløb:
Tilkøb – Ekstra vejledning ved personligt fremmøde eller via Skype
4 x vejledninger om måneden (én gang om ugen): 1.900 kr.
2 x vejledninger om måneden (én gang hver 2. uge): 950 kr.
1 x vejledning om måneden: 425,-

Det bliver en spændende rejse, hvor du vil lære nye sider af dig selv at kende, og hvor du vil finde ud af, at du rummer mange flere styrker og kompetencer, end du var klar over.

Glæd dig! Det gør jeg!

Næste forløb starter 1. September 2017.

Tilmeld dig allerede nu inden 23. august kl. 8.00