Min mission

Jeg tror på, at vi alle kan nå de mål, vi sætter os. Jeg tror på, at vi alle besidder det mindset, der skal til for at skabe os et bedre liv, og jeg tror på, at det er omlægningen af de gode vaner, der skal bringe os derhen snarere end rendyrket viljestyrke.

Det er min mission at hjælpe den enkelte til at højne sin livskvalitet, om det så handler om øget vægttab, øget muskelvækst, øgede sportspræstationer, øget sundhed og velvære eller øget selvværd og selvtillid.

Jeg tror på, at vi alle er forskellige, og at vi alle har forskellige behov. I arbejdet med andre mennesker, tror jeg på empatien som den vigtigste drivkraft. Empati som et anerkendende klap på skulderen eller et velmenende spark bagi – vores behov som individer er som sagt forskellige. Men vigtigst af alt den lærende udvikling og de gode vaner, som skal uddanne den enkelte til fortsat at kunne tage vare på sig selv og fortsætte sin positive udvikling i en permanent, vedvarende og uendeligt opadgående kurve.

Om mig

Mit mangeårige arbejde med mennesker kombineret med de uddannelser jeg har taget, har givet mig en stor forståelse for og accept af, at vi alle er forskellige og unikke, og at vi alle har behov for forskellige tilgange til at nå det samme mål.

Denne forståelse for individet fascinerer mig og er den direkte årsag til, at jeg har valgt at fokusere mine kræfter og evner på at hjælpe andre mennesker inden for det specifikke område, der hedder: Permanent vægttab.

Har du spørgsmål af den ene eller den anden karakter, skal du være mere end velkommen til at skrive til mig eller gi’ mig et kald.

Jeg er uddannet lærer ved UCN i Aalborg, Diplomtræner i styrketræning ved Dansk Idræts Forbund (DIF) og har gennem de sidste 11 år  været ansvarlig for Politilinjen på Aalborg Sportshøjskole.

Derudover har jeg ifm. min ansættelse på Aalborg Sportshøjskole i en periode på 5 år været ansvarlig for uddannelsen af styrketrænerelever på DIFs niveau 2.

Jeg er lægeeksamineret massør, manuel skadesterapeut, certificeret kostvejleder inden for det anerkendte Precision Nutrition og pt. under uddannelse til akupunktør.

Som aktiv sportsudøver har jeg altid haft en forkærlighed for kampsport. I snart 28 år har jeg således dyrket forskellige former for kampsport. Styrketræning og interessen herfor har fulgt mig næsten lige så længe.