En dedikeret indsats


Intet kommer af sig selv. Vi kommer ikke udenom, at svaret på de langsigtede resultater er et udfald af en dedikeret indsats. Måske du har prøvet det? Du har i starten været motiveret for noget, men i sidste ende kun gjort det halvhjertet, og udfaldet er ikke blevet som du håbede? De gode nyheder er, at dit mindset har været helt på plads! 🙂 Du har været motiveret til at gøre en indsats!

 

Du har indtaget den rette indstilling og udvist dedikation. Hvorfor virkede det så ikke?

Svaret er, at til trods for at du har været motiveret og dedikeret, så er løsningen ikke nødvendigvis den samme for dig, som den er for andre. Og den vej, du skal følge, skal inspirere dig og give dig lyst til at fortsætte. Du skal være motiveret. Indefra.

Man kan sammenligne dette med nogen, som holder sig fra de ”farlige” fødevarer, spiser de ”rigtige” måltider, på de ”rigtige” tidspunkter i døgnet, de ”rigtige” antal gange, og alligevel ender det i et resultat som kun er kortvarigt, eller slet ikke virker.

Bliver rammerne for restriktive og besnærende, dræbes al motivation. Og i takt med at motivationen kvæles, forsvinder også al dedikation til projektet. Kan du finde din egen, personlige, indre motivation, er der intet, der kan stoppe dig!

 

DIG i centrum!

Det jeg gør er at tage udgangspunkt i dig! Din hverdag og dine forudsætninger. Vi bruger sammen sund fornuft og indlæring af gode vaner frem for kalorietælling, bandlysning af bestemte fødevarer og løftede pegefingre. Sammen finder vi  DIN personlige motivation og DINE personlige styrker og bygger videre på disse, skridt for skridt, succes for succes.

Den rigtige vej for dig, finder vi sammen. Men DU, og ingen anden, skal gøre arbejdet, hvilket kræver, at du bærer din EGEN motivation. Helt indefra. Det er dét som i sidste ende, vil give dig de langsigtede resultater.

Prøv at sætte dig ned og skriv dine styrker på et stykke papir eller din computer. Hvad er du god til? Hvad falder dig nemt? Har du nogensinde tænkt over, hvordan du kan bruge disse styrker i arbejdet med dit vægttab?

  • Er du god til at organisere ting? Kan du bruge det til at organisere din hverdag ift. din kost og dine vaner?
  • Er du god til at snakke med folk? Kan du bruge denne styrke til at skabe hjælp og støtte til din vægttab?
  • Er du god til at lave mad? Hvordan kan du bruge denne styrke til at lave lækre retter, der understøtter dit vægttab?
  • Er du kreativ og idérig? Endnu en fantastisk styrke, som du kan bruge til at gøre dit vægttab til en leg. En sund konkurrence med dig selv, hvor du jagter små delmål, ét skridt ad gangen.

Hvad er DIN super power? DIN personlige styrke? Søg evt. inspiration på billedet til højre 🙂

 

Du kan også book en 15 minutters GRATIS samtale, hvor vi bl.a. netop tager et kig på dine styrker!
KLIK HER!

Hav en god dag! 🙂
Thomas

 

Del artiklen – klik herunder