Du er PARAT!

Er du også VILLIG?

Forandring kræver ACTION! Forandring kræver at du er PARAT til action! Det er vigtigt, at vi har det rigtige MINDSET. Det er vigtigt, at vi har GØDET JORDEN, så den kan nære frøet, som består af vores inderste ønsker. Det er vigtigt, at vi er villige til at GIVE SLIP på fortiden og skrive vores HISTORIE om. På en skala fra 1-10, er du da PARAT til at give ovenstående en 9’er eller en 10’er?

Du er parat – Du har taget dit første skridt!

VILLIG?
Kanon! Du har taget dit første skridt ud på broen, væk fra tidligere fiasko, og over mod den anden side: Succes-siden!

Dernæst må du spørge dig selv: Er jeg villig? Villig til at acceptere, at tilvalg i den ene ende altid vil betyde fravalg i den anden ende? Villig til at prioritere det nye og give afkald på noget af det gamle? Og villig til at tage hele processen ét lille skridt ad gangen?

Det er nemlig her dine action steps, ét skridt ad gangen, kommer ind i billedet. Som tidligere nævnt er de fleste af os udstyret med en ’all-or-nothing’ mentalitet. En mentalitet der ofte får kickstartet en masse projekter, men en mentalitet som desværre også ofte fejler ved ikke at lade os fuldføre projekterne. All-or-nothing er simpelthen for stor en omvæltning for vores hverdag, som er bygget op omkring faste rutiner. Det er for stor en omkostning for vores hjerner, som er programmeret af genveje, der skal understøtte disse rutiner.

De små skridt er vejen til din succes
Derfor vil næste spørgsmål være:  Er du villig til at lægge dele af dit liv og din hverdag om og lægge dele af din fortid bag dig, og er du villig til at gøre det én lille bid –ét lille action step- ad gangen?

Er du villig til at arbejde med dit FØRSTE action step af mange i retning mod dit mål? Er du villig til at tage tingene i det tempo, som DIN situation nu engang kræver? Er du villig til at samle på små succesoplevelser, én lille succes ad gangen, gøre dig nye erfaringer, lad os kalde dem mursten, og langsomt men sikkert bygge en solid mur, som du kan læne dig op ad resten af dit liv?

Selv simple ting kan være stressende
Selvom dette spørgsmål umiddelbart lyder som en oplagt 10’er på skalaen, vil mange –måske inklusive dig selv- opleve en følelse af stress over ikke bare at kunne gå all-in og være Superman eller WonderWoman fra dag ét.

Og det er DERFOR, det er vigtigt, at du fra starten kan sige, at du er 100% villig til ovenstående. Selvom 70 eller 80 procent villig måske lyder flot, så har du med disse værdier stadig vurderet 20-30% risiko for fiasko. Knapt så godt, og knapt så holdbart, ikke sandt?

Kan du ærligt svare, at du er villig, har du taget dit andet skridt ud på broen, som fører over på den anden side mod dit nye liv.

Du er villig! Du har taget dit andet skridt!

KLIK HER og læs del 3 af 3: Er du i stand til…?

Læs første del af serien: Er du parat?

 

Del artiklen – klik herunder